Story radio
Početna Vijesti 28 prikaza 26. siječnja 2016.

Matija Vuica doživjela nesreću na skijanju

1522006_637507412980616_1747834526_n

Koliko skijanje, u kojem uživa posljednjih petnaestak godina, zna biti opasan sport nedavno se imala priliku uvjeriti dizajnerica i glazbenica Matija Vuica. Unatoč iskustvu na skijaškim stazama jedna od naših najtraženijih kreatorica iz talijanskog zimovališta Kronplatza vratila se s gadnim prijelomima i u gipsu.

– Nisam još uvijek sigurna kako se nesreća dogodila, samo znam da me gospodin udario u lijevu stranu i da sam dugo klizila jer je bio strmiji dio staze. I da me užasno boljelo. Zbog mogućih lomova nisu me smjeli micati dok nije došla hitna. Kada su me doveli u Bruniko i ispostavilo se da ima lomova. Kad mi je liječnik rekao da mi je pukla ruka baš mi je bilo krivo, rekla sam da nije moguće. Ruku su mi namjestili i stavili gips, a onda je uslijedio drugi šok. Popucali su mi ligamenti na koljenu. To je bilo još gore saznanje jer sam samo razmišljala o tome kako ću na posao, kako ću spremiti reviju i dovršiti sve što treba. Prvih tjedan dana bilo je stvarno grozno, osjećala sam se nesposobnom. Ali onda sam samu sebe podsjetila na to što sve osobe s invaliditetom uspijevaju postići u životu i uz Jurinu veliku pomoć i sve njegovo znanje o alternativnoj medicini sada se već osjećam odlično. Istina je da nosim gips i ne mogu obuti štikle, ali znam da je najvažnije da sve dobro zaraste. Nevjerojatno je kako se sve preokrene u trenu i kako se možeš svemu prilagoditi – rekla nam je Matija koja je sada usredotočena na svoj oporavak, no unatoč tome ne prestaje marljivo raditi na novoj kolekciji i haljinama za koje redovito prima gomilu narudžbi. Upravo Matija stoji i iza famozne vjenčanice koju je Severina nosila na svom vjenčanju, kao i brojnih drugih komada kojima domaće javne dame plijene pažnju.
– Važno je da posao ne trpi, našli smo način kako sve uskladiti. Rade se nove vjenčanice, maturalne haljine, a vjerojatno ću uspjeti osmisliti i reviju za Cro A Porter. Čini mi se da imam više vremena nego inače, valjda zato što sam usporila. Mislim da ću uskoro biti kao nova i rezervirati neke tople krajeve za slijedeći zimski odmor – poručila je za kraj. Napisala: N.K. Foto: Facebook, Instagram

Komentari