Početna Vijesti 58 prikaza 20. ožujka 2017.

Mia Anočić Valentić smršavjela 15 kilograma!

mia anočić
16.03.2017., Zagreb - Brojni poznati okupili se na otvorenju nove Diesel trgovine u Masarykovoj ulici. Mia Anocic Valentic Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

26-godišnje glumica Satiričkog kazališta Kerempuh, Mia Anočić Valentić nakon ljeta se uhvatila u koštac s kilogramima. Sa svojih 163 centimetara stigla je do 72 kilograma, no shvatila je kako se s viškom kilograma ne osjeća dobro. Od majčine prijateljice doznala je za Dukan dijetu, a zahvaljujući tim receptima i disciplini smršavjela je od ljeta 15 kilograma. 'Na skidanje kilograma potakla me briga o zdravlju, kao i manje stresa na odabir garderobe. Sada, nakon što sam smršavjela, prestala sam se pridržavati recepata Dukanove dijete i nastavila s normalnom prehranom. Jedem sve, ali umjereno', rekla nam je za Story.hr Mia koja se posvetila i tjelovježbi pa sada redovno odlazi na pilates.

Mia Anočić Valentić | Author:
Mia Anočić Valentić | Author: Mia Anočić Valentić
Mia Anočić Valentić Upravo je ona u jučerašnjoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' odnijela pobjedu transformiravši se u Sanju Doležal. 'Tako si slatka. Mia, ti si toliko zarazna, skinula si sve njezine pokrete, intonativno, glas, boja, sve. Super!' bila je oduševljena Sandra, a s njom se složila i počasna članica žirija Bojana Gregorić Vejzović koja je dodala: 'Ja sam ostala ukopana zato što si cijelim habitusom skinula gospođu Doležal.' Na pitanje što joj je tijekom natjecanja najteže, skromno priznaje: 'Najteže mi pada donijeti odluku kome ću od svojih kolega dati 5 bodova'.
mia anočić | Author:
    Autor: Ž.S. Foto:Pixsell, Promo

Komentari