Story radio
Početna Vijesti 12 prikaza 13. svibnja 2014.

Michelle Williams nema sreće u ljubavi

Michelle Williams
Michelle Williams

Glumica Michelle Wiliams opet je sama, prenosi Us Weekly. Prekinula je jednogodišnju vezu s umjetnikom Dustinom Yellinom s kojim je prvi put viđena u javnosti u svibnju prošle godine. Zvijezda serije 'Dawson's Creek' i filmova 'Planina Brokeback'  i 'Moj tjedan s Marylin' tad je snimljena kako se drži za ruke s Dustinom na Met Gali. Ove godine se na Met Gali pojavila sama i time potvrdila ono što je izvor rekao za spomenuti magazin - da je 33-godišnja Michelle opet solo. Michelle je vezu s pet godina starijim Dustinom držala u strogoj tajnosti pa ih se rijetko moglo vidjeti u javnosti.

Michelle Williams | Author: Jedna od rijetkih zajedničkih fotografija Michelle i Dustina
Jedna od rijetkih zajedničkih fotografija Michelle i Dustina Poznata i inače kao glumica koja drži do svoje privatnosti, Michelle ne voli pričati o svom ljubavnom životu. Ipak, većina njezinih partnera je bila iz filmskog svijeta. Njezina najpoznatija veza je s kolegom glumcem Heathom Ledgerom s kojim je 2005. godina dobila kćerku Matildu. Par je prekinuo 2007. godine a kad je par mjeseci nakon prekida Heath nađen mrtav uslijed, kako se ispostavilo, slučajnog predoziranja, glumica je otkrila kako je izgubila ljubav života.
Michelle Williams i Heath Ledger | Author: Michelle Williams i Heath Ledger 2005. godine
Michelle Williams i Heath Ledger 2005. godine Nakon Heatha, bila je u vezama s redateljem Spikeom Jonzeom te glumcem Jasonom Segelom, poznatom iz serije 'Kako sam upoznao vašu majku', ali iako su veze djelovale ozbiljno, nisu potrajale. Foto: Profimedia

Komentari