Story radio
Početna Vijesti Zvjezdani svijet 3626 prikaza 10. siječnja 2018.

Mirna Medaković Stepinac sjajila na premijeri 'Osmog povjerenika'

Čim je najavljen, film 'Osmi povjerenik' redatelja Ivana Salaja izazvao je veliko zanimanje hrvatske publike. Salajev prvijenac 'Vidimo se' oduševio je publiku početkom 1990-ih godina te se od tada nestrpljivo iščekivao njegov drugi dugometražni film. Tako je na premijeru stiglo čak 650 ljudi, a među njima su se našli i brojni poznati poput Dražena Ilinčića, Jadranke Đokić, Ane Majhenić, Nenada Korkut, Edvina Liverić, Lucije Šerbedžija, Nenada Puhovski, Nevija Marasovića, Zrinka Ogreste i mnogih drugi.

Mirna Medakovic Stepinac | Author:
Mirna Medaković Stepinac Ipak, jedna je poznata dama posebno zasjala u prepunom Kaptolu, a riječ je o Mirni Medaković. Simpatična glumica na premijeri se pojavila odjevena u crnu suknju zvono kroja koju je sparila s bijelom majicom na decentne prugice i crnim kožnim balerinkama. Raspuštenu kosu upotpunila je rajfom, a lice ukrasila osmijehom od uha do uha.
IMG_1583 | Author:
U glavnim ulogama nastupaju Frano MaškovićBorko PerićIvo GregurevićNadia CvitanovićGoran NavojecFilip ŠovagovićMate Gulin i Špiro Guberina koji su svojom pojavom izmamili pljesak i oduševljenje prisutnih, a film je već sada dobio samo pozitivne komentare i pohvale. 

'Osmi povjerenik' smješten je na Trećiću, našem imaginarnom najudaljenijem naseljenom otoku, gdje život funkcionira van kontrole sustava i državnih organa vlasti. Na otoku nema struje, vode, telefona čak niti signala za mobitel. Otok ima dvije crkve, ali nema nijednog svećenika, a za ostatak države pao je potpuno u zaborav. Distribucija u hrvatskim kinima kreće 11. siječnja pa svi koji su propustili premijeru imaju šansu pogledati ovaj domaći hit na velikom ekranu. 

Autor: A.S. Foto: Mario Poje  

Komentari