Story radio
Početna Vijesti 9 prikaza 09. srpnja 2013.

Novak Đoković okupio zvjezdana lica u Londonu

Novak ??oković, Jelena Ristić i Richard Branson
Novak ??oković, Jelena Ristić i Richard Branson
Jelena Ristić, dugogodišnja djevojka Novaka Đokovića, ponovno se pokazala kao najbolja domaćica još jedne gale večere koja je imala za cilj stavljanje fokusa na zakladu naziva 'Novak Djokovic Foundation' koja prikuplja sredstva za pomoć onima kojima je to najpotrebnije, odnosno djeci u Srbiji koja nemaju osnovne uvjete za život. Ona je za ovu priliku odjenula raskošnu haljinu Oscara de la Rente na ljetne prugice koju je pohvalio milijarder Richard Branson koji se sjedio s njima za stolom i, navodno, ostavio poveću svotu novca za Novakovu zakladu.
Novak ??oković i Jelena Ristić  | Author: Novak ??oković i Jelena Ristić
Novak Đoković i Jelena Ristić
Kate Hudson i Goldie Hawn  | Author: Kate Hudson i Goldie Hawn
Kate Hudson i Goldie Hawn S obzirom na Novakovu reputaciju, ali i činjenicu kako je umalo osvojio Wimbledon po drugi put, mnoge su zvijezde pohrlile pozdraviti slavnog tenisača i njegovu prelijepu djevojku, ali i uživati u humanitarnoj večeri. Najviše se zabavila glumica Goldie Hawn koja je došla u društvu kćeri Kate Hudson, kao i Naomi Campbell koja je te večeri sjedila u društvu s legendarnim Ronnijem Woodom koji joj s njome neprestano čavrljao o brojnim zajedničkim temama.
Naomi Campbell  | Author: Naomi Campbell
Naomi Campbell
Novak ??oković i Ronnie Wood | Author: Novak ??oković i Ronnie Wood
Novak Đoković i Ronnie Wood Osim uživanja u finim jelima, neke od zvijezda su i odigrale malene teniske mečeve, a Goldie se ponovno pokazala najopuštenijom te je demonstrirala kako i s 67-godina zna što znači biti fit.
Goldie Hawn | Author:
Osim vrckave Goldie, glumački zavodnik Gerard Butler također je šarmirao okupljene na večeri u Roundhouseu, kao i Jeremy Piven koji je na ovo događanje pristigao odjeven poput britanskog lorda te s posebno naglašenim brkom.
Gerard Butler | Author: Gerard Butler
Gerard Butler
Jeremy Piven | Author: Jeremy Piven
Jeremy Piven Nakon uspjeha prošlogodišnje gala večeri, Novak Đoković tako se i ovaj put pokazao kao jedan od utjecajnijih faktora na svjetskoj karti zvjezdane scene jer je ovoliko slavnih lica na jednome mjestu zaista teško okupiti, ali i to mu je uspjelo. Napisao: Marko Banjavčić Fotografije: Getty Images/Guliver

Komentari