Story radio
Početna Vijesti 84 prikaza 19. siječnja 2017.

OHO, IMA IH PODOSTA! Evo kome će ove godine zvoniti svadbena zvona

vjenčanja
Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić, svibanj 2017.  Aktualna europska prvakinja u taekwondou, Lucija Zaninović, u svibnju će se vjenčati za pet godina mlađeg dečka Nala Kuzmanića s kojim je u vezi više od pet godina. Crkva, sala za svečanu večeru, bend i fotograf već su rezervirani. Lucija je već odabrala i kumu - svoju sestru blizanku Anu!
Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić | Author: Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić
Lucija Zaninović i Nal Kuzmanić Ella Dvornik  i Charles Pearce, kolovoz 2017. 'Vjenčanje planiramo za osmi mjesec, ali poznavajući sebe i Charlesa ljudi će doći, a vjenčanja neće biti. Voljela bih da vjenčanje bude u Hrvatskoj. Nedavno sam zamolila Charlesa da sada, kada otputujemo na Karibe na njegov 40. rođendan, da se tamo vjenčamo bez ikoga, ali on to ne želi. Želi da njegova mama vidi naše vjenčanje’, za Story.hr je otkrila Ella.
Ella dvornik | Author:
Ella Dvornik i Charles Pearce Nevena Ristić i Marko Vukes, ljeto 2017. Srpska glumica Nevena Ristić, koju pamtimo kao heroinu RTL-ove telenovele ‘Vatre ivanjske’, i hrvatski glazbenik Marko Vukes također su čvrsto odlučili stati pred oltar. Zaručili su se prošlo ljeto, a kako su najavili, na vjenčanju će biti članovi obitelji i brojni prijatelji. 'Iskreno, zbog poslova se ne stižemo baviti detaljima, ali najvažnije je da je zakazan datum. Nismo ovisni o sitnicama, što je olakšavajuće, sretni smo što smo se odlučili na taj korak i što ćemo se pred Gospodinom zavjetovati jedno drugom. Ostalo će se posložiti samo od sebe. Zanimljivo nam je što su uzvanici iz cijele bivše Jugoslavije i samo želimo da svi živi i zdravi stignu, a za drugo ćemo se mi pobrinuti. Zamislili smo svadbu kao lijep dan i još ljepšu večer s dragim ljudima', otkrila je nedavno za Story 26-godišnjakinja. Svadbeno slavlje održat će se u Hrvatskoj u prvoj polovici ove godine, no par zasad još krije točan datum i lokaciju. 'Možemo samo otkriti da će u tom dijelu godine sunce biti najsjajnije. Osim ako nas kiša ne iznenadi', rekli su zaručnici.
10.10.2016 zagrebnevena ristic sa deckom markom vukesom foto: josip regovic | Author: 10.10.2016 zagreb nevena ristic sa deckom markom vukesom foto: josip regovic
Nevena Ristić i Marko Vukes Monika Mihajlović i Sead Berberović Glumica Monika Mihajlović i pravnik i glazbenik Sead Berberović zaručili su prošloga srpnja. 'Nekako sam znala cijelo vrijeme, od početka veze, a u to sam se uvjerila kada me zaprosio jer se od tada ni jednom nisam upitala je li to ispravna odluka. Jednostavno znam i osjećam da je on onaj pravi i nemam se razloga brinuti', rekla nam je tada glumica Monika Mihajlović. Bila je toliko uzbuđena da je odmah naručila ‘Wedding Planner, book2go’ i počela sastavljati popis. Par je u vezi od 2013., a prije toga su se poznavali sedam godina tijekom kojih je Monika često dolazila na Seadove svirke.
monika-mihajlovic_rg-1 | Author: Zagreb, 30. sijecnja 2016. - Monika Mihajlovic i decko Sead Berberovic. Photo: Robert Gaspert
Monika Mihajlovicć i decko Sead Berberović

Anamarija Asanović i Marin Siriščević Splitska dizajnerica Anamarija Asanović i surfeu Marin Siriščević vjenčanje su najavili još dok je Anamarija bila trudna. Kako će bebica u veljači proslaviti godinu dana, pravo je vrijeme da im malena Zorka trčkara na vjenčanju. 'Bit će to netipična proslava ljubavi, a preduvjet je da bude ljeto', otkrila je Anamarija u intervjuu za Story.
12.09.2015, špica, ZagrebAnamarija Asanović, Marin SiriščevićFilip Hofer | Author:
Anamarija Asanović i Marin Siriščević Serena Williams i Alexia Ohanian Jedna od najpoznatijih tenisačica svijeta, Serena Williams, također je cijelom svijetu najavila da se udaje, i to za osnivača popularne internetske stranice Reddit, Alexisa Ohaniana. Par je zajedno od 2015. godine, a prosidba je pala u romantičnom Rimu, gradu gdje su se upoznali. Ona je prije nekoliko tjedana na Redditu napisala 'Rekla sam Da'', a njezin novopečeni zaručnik je njezinu objavu komentirao: 'Učinila si me najsretnijim čovjekom na svijetu.'
serena | Author:
Serena Williams i Alexis Ohanian Adele i Simon Konecki O vjenčanju slavne pjevačice Adele govori se već godinama, no sve upućuje na to da će bračne zavjete sa Simonom Koneckim, s kojim je u vezi pet godina, izmijeniti upravo u 2017! ‘Odlučili su da je sada pravo vrijeme za taj korak. No, oni jednostavno nisu takvi da će to razglasiti na sva zvona. Sigurno nećete vidjeti Adele da hoda s ogromnim dijamantom na prstu i hvali se, ali pripremaju vjenčanje i jako su sretni zbog toga’, izjavio je nedavno njihov prijatelj, a prenijeli svjetski mediji. Inače, Adele i Simon imaju četverogodišnjeg sina Angela.
*PREMIUM EXCLUSIVE* Adele and her boyfriend Simon Konecki make it a family day at Disneyland with their son Angelo **MUST CALL FOR PRICING** | Author: *PREMIUM EXCLUSIVE* **MUST CALL FOR PRICING** Anaheim, CA - Adele and her boyfriend Simon Konecki make it a family day at Disneyland with their son Angelo. The happy family were seen spending an amazing day at Disneyland as they enjoy all the attractions that the park has to offer including rides in Fantasyland and Toontown. Adele keeps a low key presence wearing all black with a cap and shades. **NO FRANCE, NO GERMANY** February 14, 2016, Image: 274217032, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, NO France, NO Germany, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Adele i Simon Konecki sa sinom u Disneylandu Foto: Profimedia, arhiva Storyja

Komentari