Početna Vijesti Zvjezdani svijet 23 prikaza 12. kolovoza 2017.

OPREZ, VRUĆE! Uzavrele strasti na dubrovačkoj plaži

Lujo Kunčević i Ivana Mišura
Lujo Kunčević i Ivana Mišura

Dobar posao u Dubrovniku! Tako bi se ukratko mogao opisati boravak mladog i perspektivnog televizijskog i kazališnog glumca Luje Kunčevića u gradu pod Srđem u društvu svoje zgodne djevojke Ivane Mišure, Miss Universe za godinu 2014. Atraktivan par slobodno vrijeme provodi u romantičnim noćnim šetnjama po Dubrovniku, odlascima na večere te u nezaobilaznim morskim radostima na njihovoj omiljenoj plaži, na kojoj je Storyjev fotograf snimio njihove zajedničke ekskluzivne fotografije. Lujo i Ivana prvo su se opuštali i sunčali, potom je uslijedilo kupanje, a nije nedostajalo ni skakanja, nježnih poljubaca i sitnih nestašluka u moru koje je 26-godišnji glumac priredio svojoj dragoj. A teško su mogli proći nezamijećeno i zbog sjajne fizičke forme koju oboje održavaju tijekom cijele godine pa je Zagrepčanin plijenio poglede atletskom figurom, dok je Ivana izazivala uzdahe manekenskim proporcijama.  

Lujo Kunčević i Ivana Mišura | Author: Lujo Kunčević i Ivana Mišura
Lujo Kunčević i Ivana Mišura 'Najviše vremena provodimo na novootvorenoj plaži Lapad. A kad nam je do privatnosti, pobjegnemo na neku izoliranu plažu koju također možete pronaći nedaleko od grada', rekao nam je Lujo, a na pitanje planira li Ivani prirediti posebno iznenađenje u jednom od, za mnoge, najljepših gradova odgovorio je: 'Iskreno, dosad Ivani u Dubrovniku nisam priredio ništa jako romantično, ali ću vam priznati da sam isplanirao nešto, što vam naravno neću odati',  smije se zvijezda telenovele ‘Zlatni dvori’ koja je nedavno završila na Novoj TV. Na pitanje što ga u gradu Ljetnih igara još oduševljava, otkriva: 'Kad bih vam počeo nabrajati, dugo bi trajalo. Tu su prekrasni otoci oko Dubrovnika - Lokrum, Kalamota, Lopud. Ono što nas je također šarmiralo jest predivan kafić s pogledom na uvalu Lapad. A kad sjednete na piće bilo gdje u Starom gradu, pružit će vam svu romantiku koju priželjkujete', ističe. Često je provodio ljeta u Dubrovniku, imao je prilike uživati u njegovoj ljepoti, a ovoga puta sve je dvostruko slađe jer je uz njega djevojka Ivana.  
Lujo Kunčević i Ivana Mišura | Author: Lujo Kunčević i Ivana Mišura
Lujo Kunčević i Ivana Mišura   Story je sredinom studenoga prošle godine donio njihovu ljubavnu priču kad smo ih snimili u šetnji središtem Zagreba. Tada se već u gradskim kuloarima nagađalo da između Luje i Ivane postoji nešto više od prijateljstva, a na pitanje o početku romanse, tad nam je oprezno rekao: 'Družimo se, među nama se nešto lijepo događa'. I vrijeme je pokazalo da je bio u pravu. Par sve slobodno vrijeme provodi zajedno, kako u Zagrebu tako i na moru. 'Smatram da bi, kad voliš nekoga, trebao voljeti i njegove mane. Od toga se sastoji ljubav. Pa kad bih morao odgovoriti što najviše volim kod Ivane, moram biti patetičan - volim sve! Jer s vremenom se u vezi naviknete na sve što vam je možda u početku smetalo, a kad zavolite osobu, onda vam sve mane postanu simpatične. Jedino joj preko jedne stvari ne mogu prijeći. Za moju Ivanu vrijeme je relativan pojam. S njezinim kašnjenjem borim se već devet mjeseci. Neuspješno', iskrena je mlada zvijezda. Ali sve ima i onu drugu, ljepšu stranu pa nam je konkretno otkrio čime ga je lijepa Zagrepčanka vezala uz sebe. 'Stvari koje me kod Ivane iznova oduševljavaju najčešće su jednostavne. Već se dovoljno dobro poznajemo pa nema više većih iznenađenja, barem zasad. Od kasnonoćnih razgovora uz čašu vina, jednostavnih trenutaka kad se smijemo, zajedničkog ispijanja jutarnje kave, njezine slatke zbunjenosti nakon buđenja, kao i inteligentnih manevara kad se svađamo. Sve me to ponovno podsjeti na to zašto volim Ivanu', iskren je zaljubljenik u glazbu, planinarenje, književnost i sedmu umjetnost.
Lujo Kunčević i Ivana Mišura | Author: Lujo Kunčević i Ivana Mišura
Lujo Kunčević i Ivana Mišura Na neki način bio je prorok kad je u rujnu prošle godine u intervjuu za Storybook ispričao kakva bi ga djevojka mogla osvojiti. Kavalirski je istaknuo da je svaka žena posebna na svoj način. 'Nemam određeni tip djevojke, zaljubljujem se u ono nešto što me oduševi. Inače, najčešće prvi priđem djevojkama. No nije problem ni kad meni djevojka priđe. Znači da je odlučna, da zna što želi. Još ako je upad originalan, ženim je', rekao je tada. A očito je u svojoj odabranici našao i najveću potporu. 'Razgovaramo o puno toga, pa tako i o kazalištu, filmovima i svemu što se dotiče mog zanimanja. Ivana voli ići u kazalište što je ipak hram glumačke umjetnosti, a ta njezina ljubav prema daskama koje život znače, što je rijetka pojava kod mlađe populacije, nešto mi je najdraže kod nje. Iznimno je tolerantna i trpi moje egotripove i živciranja nakon probi ili snimanja', priča Kunčević. Ona mu je i najbolji slušatelj kad je riječ o njegovoj ulozi u drami  Miroslava Krleže za koju se spremao u Dubrovniku. Tako je posljednjih mjesec dana svakodnevno imao zahtjevne probe za predstavu ‘Glembajevi’ u režiji Zlatka Svibena, a čija je premijera održana 6. kolovoza u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara. U Krležinu klasiku glumi Olivera, uz bok Anji Šovagić-Despot u ulozi barunice Castelli, Bojani Gregorić Vejzović koja tumači sestru Angeliku, te Predragu Ejdusu, Miji Jurišiću, Damiru Lončaru i drugima.
Lujo Kunčević i Ivana Mišura | Author: Lujo Kunčević i Ivana Mišura
Lujo Kunčević i Ivana Mišura 'U predstavi glumim Olivera Glembaja, sina barunice i staroga Glembaja. Oliver se u originalnom komadu pojavljuje samo u prvom činu, i to vrlo kratko. No u dramaturškoj adaptaciji gospodina Svibena, Oliver ima veću ulogu. Osim redovitih tehničkih vježbi, jednostavno se pokušavam uvući u glavu jednom buntovnome mladom Glembaju te shvatiti njegov mrak', objasnio je Kunčević kako se priprema za komad, ne krijući da je ponosan na rad s kolegama. 'Suradnja je divna. Tu su iskusniji kolege, a i mnoga mlada glumačka imena. Uvijek spremni pomoći, što ljudski, što profesionalno. Sve u svemu, jedno divno iskustvo', ispričao je mladi umjetnik kojeg nakon premijere čekaju još četiri izvedbe u Gradu. Na pitanje koliko dugo planira ostati na jugu, našalio se rekavši: onoliko koliko mu financije to budu dopustile. Veseli se i novom snimanju polovicom rujna, dok uživa u čaroliji Igara kao i u ispijanju čaše vina sa svojom Ivanom nakon izvedbi. Autor: Antonija Nazor Foto: Robert Gašpert

Komentari