Početna Vijesti 6 prikaza 30. kolovoza 2015.

Pameli Anderson liječnici dali novu nadu, a najviše snage daju joj sinovi

Pamela Kaver

Nekadašnja Playboyeva zečica Pamela Anderson uživala je na gala večeri The Mercy For Animals Hidden Heroes u Los Angelesu u društvu sinova Dylana Jaggera Leeja i Brandona Thomasa Leeja koje ima iz braka s rockerom Tommyjem Leejom. Tom prilikom platinasta 48 - godišnja glumica blistala je u šarenoj, uskoj haljini sa svojim neodoljivim osmijehom.

Dylan Jagger Lee, Pamela Anderson, Brandon Thomas Lee attends The Mercy For Animals Hidden Heroes Gala in Los Angeles | Author:
Dylan Jagger Lee, Pamela Anderson, Brandon Thomas Lee  

A da je poznatom rockeru i glumici itekako zanimljivo s njihovom sinovima priznali su za američke medije.

- Obožavaju ići sa mnom na turneje. Brandon se ne ustručava i prilazi ženama te ih poziva u backstage kako bi me upoznale. Iskreno, mislim da to ne radi zbog mene niti njih, već zbog sebe - rekao je Tommy Lee, a drugo prilikom Pamela je otkrila: - Moja djeci nije lako zbog toga što sam se slikala gola. Kada poziraš kao od majke rođen ne razmišljaš da ćeš jednog dana imati djecu koja će to vidjeti.

Glumica se posljednjih šesnaest godina bori s hepatitisom C, a virusom se zarazila kada je s bivšim suprugom Tommyjem Leejem dijelila iglu za tetoviranje. Njezini liječnici prepisali su joj novi lijek, koji je napokon legalno odobren, te joj time dali novu nadu. "Prije šesnaest godina dijagnoza mi je zvučala poput smrtne kazne i to je uvelike utjecalo na moje samopoštovanje. Lijek smiju uzimati samo pacijenti koji nemaju oštećenu jetru, a ja nemam i već osjećam da sam na pola puta do ozdravljenja", rekla je hrabra Pamela, prenosi Mirror

Pamela Anderson attends The Mercy For Animals Hidden Heroes Gala in Los Angeles | Author: Pamela Anderson
Pamela Anderson   Autor: A.N. Foto: Profimedia      

Komentari