Početna Vijesti 8 prikaza 11. siječnja 2017.

Pet poznatih Hrvatica otvorilo nam je svoje torbe

ttttt

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard radoholičarka je i cijeli je dan u pokretu. Uz to što voli biti dotjerana, Sementa voli i praktičnost. Odala nam je što se uvijek nalazi u njezinoj torbi. 'Obožavam rumenilo i ono mi je must have u šminkanju općenito pa njega obavezno stalno nosim sa sobom. Uvijek imam i tri, četiri boje sjajila, jer sam konstantno po nekim sastancima pa je dobro nabaciti malo boje na usne jer tako odmah izgledam svježije', ispričala je Sementa koja uz šminku sa sobom uvijek nosi i vlažne maramice za dezinfekciju. Dodala je kako su joj parfemi slaba točka i uvijek bi mogla kupiti još jedan. 'U svakoj torbi je jedna bočica parfema i nikad nitko neće pogriješiti ako mi kupi parfem, vrlo sam jednostavna', kroz smijeh je ispričala 26-godišnjakinja. Kako uz obaveze na fakultetu, glumu i pjevanje vodi i firmu za dječje evente, pazi da u torbici uvijek ima i punjač i da nikada ne ostane nedostupna. 'Bez punjača sam kao i bez cipela', zaključila je.

dsc_3068 | Author:
dsc_3070 | Author:
Voditeljica Ecija Ivušić  s nama je podijelila sadržaj svoje torbice i odala nam bez čega je za nju nezamisliv dan. Kaže kako torbice mijenja vrlo često i prilagođava ih odjevnim kombinacijama. No, koliko god ih česti mijenjala, u njoj će se uvijek pronaći barem jedne sunčane naočale, balzam za usne, krema bez ruke, pogotovo u ovo zimsko vrijeme kada je koža suha i ispucala te zahtijeva dodatnu njegu. Ecija će u torbici uvijek imati i nekoliko ruževa za usne različitih nijansi, a obavezan je i ključ od automobila. 'Osjetljiva sam na hladnoću, vrućinu, svjetlost, prevrtljiva sam što se tiče boja i ovo je moja stalna postava unutrašnjosti torbe u svim godišnjim dobima', kaže Ecija.
img_7655 | Author:
TV voditeljica i novinarka Nevena Rendeli uvijek je šik i dotjerana, a takav izgled ne postiže zahvaljujući cijeloj seriji proizvoda koje nosi sa sobom, nego svega njih nekoliko. Da je dobra organizacija ključ svega, činjenica je koju je Nevena davno shvatila i koju primjenjuje u svim okolnostima. Tako kaže da u torbi uvijek ima planer bez kojeg ne zna gdje joj je glava. 'Od ove godine, imam personalizirani Moj planer. Uvijek sa sobom nosim i novčanik, nažalost, često prazan', kaže kroz šalu Nevena. Poznata voditeljica nikuda ne ide bez sunčanih naočala, mobitela, ključeva i kape, pogotovo u ovo ludo zimsko vrijeme. Dodaje kako sa sobom ne nosi puno kozmetičkih proizvoda, no bez par određenih ne ide ni do obližnjeg dućana. 'Sa mnom je uvijek sjajilo za usne, double wear korektor i korektor za podočnjake, za prvu pomoć', kaže Nevena. Uvijek sa sobom nosi i niche parfem Juliette has a gun koji je nedavno dobila, i koji ju je naprosto oduševio kako zbog mirisa, tako i zbog zanimljivog oblika.
img_3147 | Author:
Sljedeća dama nije tipičan primjerak ženskog roda. Loto djevojka Jelena Glišić nije ljubiteljica velikih torba, dapače, smetaju je i sputavaju, tvrdi. Kaže da može, svijetom bi šetala bez ikakve torbice, vrećice ili bilo čega. Zbog toga uvijek bira manje torbice koje može nositi preko ramena i koje joj daju veću slobodu od velikih modela. 'Sadržaj je manje više uvijek isti, a količina ovisi o tome idem li raditi, ili idem na fakultet ili u šetnju. Bilo kako bilo, melem ili sjajilo za usne uvijek moram imati blizu sebe, a tek onda u obzir dolazi i neki ruž. U ove zimske dane sa sobom uvijek nosim i melem kremu za ruke. Novčanik, ključevi, kemijska olovka  i žvakaće gume također su uvijek u mojoj torbici, dok mobitel ipak više volim držati u džepu jakne', dodala je Jelena.
image1 | Author:
Ana Stunić kaže sarkastično kako je sadržaj njezine torbe jednostavan točno onoliko koliko je i ona sama takva. Dodaje da sa sobom uvijek ima punjač za mobitel jer je u konstantnom strahu da će ostati bez baterije. Ana, već neko vrijeme zaljubljenica u trčanje, u torbi stalno nosi sat koji broji njezine korake. 'Sa mnom je ovih dana uvijek i knjiga Karla Ovea jer obožavam njegovo pisanje. Uvijek se u mojoj torbici nađe i crveni ruž koji diže svaku kombinaciju, balzam ili sjajilo za usne. Sa sobom nosim i sredstvo za dezinfekciju ruku, mali i veliki novčanik i šibice. Uvijek su sa mnom i sunčane naočale te naočale za vid, ako se umorim od leća.  Sve to stane u moju ceker torbu', kaže Ana.
image3 | Author:
image1 | Author:
Autor: Milena Dražić Foto: Privatne fotografije

Komentari