Story radio
Početna Vijesti 4 prikaza 21. travnja 2014.

Posljednji oproštaj od Peaches Geldof

Peaches Geldof

Ožalošćeni članovi obitelji, prijatelji i mnoge slavne osobe došli su se posljednji put oprostiti od prerano preminule Peaches Geldof. Njezin otac Bob Geldof  je svoje posljednje zbogom kćeri rekao u istoj crkvi u kojoj se održao sprovod njezine majke Paule Yates. Lijes u kojemu je Peaches pokopana bio je nebesko plave boje s naslikanim oblacima i cvijećem te slikom njezine obitelji.

PEACHES GELDOF sprovod | Author:
Na sprovod su došli brojni slavni, a među prvima koji su stigli u crkvu St. Mary Magdalene i St. Lawrence, bila je glazbena i televizijska zvijezda Jools Holland. Na posljednji oproštaj došla je i Sarah Ferguson te manekenka Kate Moss.
Kate Moss i Sarah  Ferguson | Author: Kate Moss i Sarah Ferguson
Kate Moss i Sarah Ferguson Crkva u kojoj je održan sprovod za prerano ugasli život lijepe Peaches  ima posebno značenje za obitelj Geldof.  U istoj crkvi se održao sprovod njezine majke, tamo su se njezini roditelji vjenčali, a upravo radi toga se i ona sama odlučila vjenčati u istoj crkvi. - Crkva čuva gorko-slatke uspomene za cijelu obitelj. Tu su slavili svoja najsretnija vremena  i oplakivali svoje najtužnije događaje - rekao je izvor za magazin The Sun.
Crkva St Mary Magdalene i St Lawrence  | Author: Crkva St Mary Magdalene i St Lawrence
Crkva St Mary Magdalene i St Lawrence Kada je govorila o danu vjenčanja s njezinim suprugom Tomom Cohenom 2012. godine, Peaches je rekla kako je cijelo vrijeme osjećala prisutnost svoje majke. - Uvijek sam osjećala njezinu prisutnost, ali posebno na taj dan. Moja mama je voljela obiteljska slavlja i obožavala bi Toma i činjenicu da smo se ovdje odlučili vjenčati. Znam da me gleda negdje od gore i da je presretna radi mene - rekla je tada Peaches. Peaches je iza sebe ostavila supruga, glazbenika Thomasa Cohena i dvojicu sinčića; dvogodišnjeg Astalu i Phaedra koji će uskoro napuniti godinu dana. Fotografije: Profimedia Pripremila Darja Brajković

Komentari