Story radio
Početna Vijesti 35 prikaza 08. studenoga 2016.

POZNATI NA BRAČNOM PUTOVANJU Od Međugorja, Japana, Australije do Maldiva

bracna

Iva Šulentić sa suprugom Igorom Mikloušićem mjesec dana nakon vjenčanja otputovala je na medeni mjesec i to poprilično daleko, čak do Japana. Tamo uživa u upoznavanju japanske kulture i japanskoj kuhinji. Par je spojio ugodno s korisnim jer  Hrvatska reprezentacija, naime, u Japanu nastupa na Svjetskom prvenstvu u letenju balonima na vrući zrak, što je strastveni hobi Igora i Ive.

Iva Šulentić | Author:
Iva Šulentić Pjevač Alan Hržica nakon vjenčanja sa suprugom Ricardom Obradović koje je bilo početkom rujna, uživao je na prvom bračnom putovanju u Međugorju, a pjevač se fotografijama pohvalio na svom Facebook profilu.'Prvi bračni posjet Gospi', napisao je uz fotografiju na kojoj bračni par pozira.
Alan Hržica | Author:
Alan Hržica sa suprugom Ricardom Obradović Voditeljica Nikolina Ristović nakon vjenčanja za Vidoja Ristovića 2013. godine u Monte Carlu nije odmah odjurila na medeni mjesec. Zbog obveza odlazak na romantično putovanje odgodilili su za nekoliko mjeseci, nakon čega su otišli na Maldive. Tamo su proveli deset dana u luksuznom resortu  gdje je baš sve bilo podređeno njihovim željama.
Vidoje i Nikolina Ristović  | Author:
Nikolina i Vidoje Ristović 'Idealna je to destinacija za medeni mjesec i parove koji inzistiraju na apsolutnom miru, u resortu gdje je gostima sve na raspolaganje 24 sata na dan i osigurava im sve što im padne na pamet, od lova na sabljarke, gledanja velikih raži do bilo kakvih spa tretmana', ispričala je Nikolina za Story.hr nakon povratka. Nakon štu su u veljači 2015. godine izmjenili bračne zavjete Lana Pavić i njezin suprug Marko Kožul otputovali su na bračno putovanje  do Australije. 'Plovimo od Sydneya preko Novog Zelanda pa dalje preko Francuske Polinezije i zaključno do Havaja. Vraćamo se za dvadeset dana nakon iskrcaja u Honolulu. Sydney je divan, uistinu grad za prekrasan život, ali vjerujem da nas još na ovom dugom putu čeka mnogo prekrasnih mjesta tako da će tek na kraju oduševljenje biti potpuno’, ispričala nam je Lana za Story.hr tijekom svog bračnog putovanja.
Lana Pavić u Australiji 11 | Author:
Lana Pavić i Marko Kožul Prije tri godine nogometaš Ivan Rakitić izmijenio je pred matičarem bračne zavjete sa svojom suprugom Raquel Mauri, a u lipnju 2015. par je zavjete obnovio i u katedrali u Sevilli nakon čega se uputio na bračno putovanje na Maldive. 'Stigli smo na odredište. Sada opuštanje i odmor uz moju princezu', napisao je na Instagramu nogometaš nakon dolaska na egzotično otočje, a da istinski uživa pokazivao je i objavama na društvenim mrežama.
Sredinom lipnja ove godine televizisijska voditeljica Nevena Rendeli Vejzović udala za snimatelja Maka Vejzovića, a za bračno putovanje odabrali su jug Dalmacije. 'Iako sam proputovala cijelu Hrvatsku, sigurna sam da su i Maku i meni ostale mnoge neistražene ljepote Dalmacije. Čemu tražiti neko savršenstvo po svijetu, kad je ono odmah tu pokraj nas',izjavla je zvijezda HTV-a.
rendeli | Author:
Nevena Rendeli Vejzović sa suprugom Makom Vejzovićem U ljeto prošle godine Jan Kerekeš i njegova odabranica Vika razmjenili su bračne zavjeta, a jedina želja bila im je da njihov medeni mjesec bude nezaboravan i poseban. I takav je i bio. Kao dugogodišnji ljubitelji žestokog zvuka proveli su tri nezaboravna dana na heavy metal festivalu u Njemačkoj, a nakon toga par se u rujnu zaputio na nastavak bračnom putovanja u New York.
Jan Kerekeš u New Yorku (8) | Author:
Jan i Vika Kerekeš 'Wacken će nam ostati u posebnom sjećanju, jer osim medenog mjeseca, rođendana i koncerata sjajnih bendova, basist Cold Snapa Zoran zaprosio je svoju djevojku Helenu, a s obzirom na pozitivnu energiju, dobru organizaciju i dugotrajnost festivala, ne bismo se čudili da netko od nas tamo proslavi i zlatni pir', izjavio je  Jan nakon prvog djela bračnog putovanja, nakon čega se par deset dana zapustio u New York. Autor: A.L.B. Foto: Arhiva Story/Instagram

Komentari