Story radio
Početna Vijesti 1260 prikaza 27. svibnja 2016.

Prekrasna djevojka Gordona Schildenfelda plijeni pažnju na špici

Zagreb, 30. travnja 2016. - Gordon SchildenfeldPhoto: Robert Gaspert

Netom prije odlaska na pripreme za Europsko nogometno prvenstvo koje se od 10. lipnja održava u Francuskoj hrvatski nogometni reprezentativac Gordon Schildenfled posljednje je slobodne dane iskoristio za uživanje s djevojom Christine Marshelle.

Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle | Author: Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle snimljeni u travnju u ugodnoj šetnji gradom
Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle Igrač zagrebačkog kluba Dinamo i lijepa Grkinja prošetali su centrom grada, a atraktivna 28-godišnjakinja svojom je ljepotom i vitkom linijom privlačila pažnju prolaznika.
Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle | Author: Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle
Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle Par koji je u vezi više od godinu dana upoznao se dok je 30-godišnji Šibenčanin igrao za grčki klub Panathinaikos.
Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle | Author: Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle
Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle - Prvi put smo se sreli u restoranu u Ateni gdje smo kratko popričali, a onda sam svaku večer išao na isto mjesto dok je nisam ponovno sreo. Na moju sreću to se dogodilo samo par dana kasnije; očito sam ostavio dobar dojam kada je i ona došla. Uglavnom, tada sam shvatio da nema šanse da je drugi put pustim da ode bez da saznam više o njoj. Tako je to krenulo i danas smo stvarno oboje sretni i uživamo – nedavno nam je rekao Gordon koji je svoju odabranicu upoznao i sa svoje dvije kćeri, osmogodišnjom Patricijom i četverogodišnjom Leilom Brunom koje je dobio u bivšem braku sa sugrađankom Ivanom.
Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle | Author: Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle
Gordon Schildenfeld i Christine Marshelle Napisala: N.K. Foto: Robert Gašpert

Komentari