Story radio
Početna Vijesti 160 prikaza 10. travnja 2016.

Slobodan Boba Živojinović: "Bio sam blizak s Lady Di"

collage2

- Tjedan dana prije Wimbledona 1987. godine održan je humanitarni meč pod njenim pokroviteljstvom. Bio sam jedan od natjecatelja. U prvom razgovoru pitala me je jesam li ja taj tenisač koji ima najjači servis. Godinu kasnije opet se održavao meč, pa je ona opet došla. I ponovno me pitala je li moj servis i dalje dobar. Tada smo se počeli viđati i družiti. Bili smo bliski – ispričao je bivši srpski tenisač Slobodan Boba Živojinović u razgovoru za Kurir kako je upoznao preminulu princezu Dianu.

princeza Diana | Author: princeza Diana
princeza Diana Njoj se, kako pišu spomenute novine, jako svidio Slobodan i iako je bila u braku s princom Charlesom počela mu je udvarati. Često je dolazila na njegove mečeve, a unatoč tome što je kraljevska obitelj imala VIP ložu navodno je sjedila na tribinama kako bi mu bila bliže.
- Diana je bila predivna osoba sa kojom sam mogao razgovarati o običnim stvarima. Njena veličina je bila u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna. Ponosan sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarim, a Filip je godište njenog mlađeg sina Harryja, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor – dodao je dalje Boba koji je tada bio s nevjenčanom suprugom Zoricom s kojom ima najstarijeg sina Filipa koji se čak s ocem i princezom nalazi na jednoj staroj fotografiji koju je objavio Kurir. No već 1992. godine Slobodan je oženio tada najpopularniju pjevačicu s ovih prostora Lepu Brenu.
Napisala: N.K. Foto: Instagram, Profimedia

Komentari