Story radio
Početna Vijesti 93 prikaza 04. rujna 2015.

Sandra Perković otvorila dušu o svom dečku Edisu

11235887_1449797801979380_1159656596_n

Na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Pekingu naša atletičarka Sandra Perković osvojila je srebrnu medalju u disku. Rezultat je to kojim se uistinu malo tko može pohvaliti i za koji se mukotrpno naradila, stoga ne čudi da je nakon natjecanja uzela vremena i za kratak predah. Sandra je u Kini uživala u društvu trenera i dečka Edisa Elkasevića kojem je posvetila i dirljiv status na svom Instagramu.

Uz njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju kraj ljubavnih lokota Sandra je napisala: "Svi se pitaju tko je to Misteriozni trener, "čovjek iz sjene", čovjek kojem dugujem sve zasluge. Koji ima znanja, strpljenja, želje i motiva da iz dana u dan budemo sve bolji. To je on, moj trener i životni partner Edis Elkasević. Naša ljubav zaključana je visoko, visoko, da ju sve nesreće i nevolje zaobiđu i da ju samo Anđeli čuvari mogu čuvati".
Sandra i Edis, atletski trener i bivši bacač kugle, upoznali su se 2012. godine i brzo postali par. Kada se 2013. razišla sa starim trenerom Ivanom Ivančićem, tu je ulogu preuzeo njezin dečko i čini se kako ovaj dvojac odlično funkcionira zajedno – na terenu, ali i kod kuće. Napisala: N.K. Foto: Instagram

Komentari