Story radio
Početna Vijesti 7 prikaza 15. veljače 2015.

Slavko Sobin pomaže azilu Dumovec

Slavko Sobin

Poznati hrvatski glumac i osvjedočeni ljubitelj životinja Slavko Sobin odazvao se na molbu zagrebačkog skloništa azil Dumovec da pomogne u promoviranju udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. U ovim danima kada je cijela Hrvatska zametena snijegom, poseban problem u skloništu Dumovec je velik broj štenaca kojima ovako malenima i na hladnoći nije mjesto u azilu.

Slavko Sobin | Author:
Slavko je bio uzbuđen jer je ovo bio njegov prvi posjet zagrebačkom skloništu. Njega vjerna prijateljica već godinama je kujica Scampy koju je za vrijeme studiranja u Los Angelesu uz pomoć jedne udruge uspio spasiti od vlasnika koji su je maltretirali. Nije s njom uvijek lako, ali se stostruko isplati jer mi je još od faksa najvjerniji suputnik i drug, kaže Slavko. Zato mu nije bilo teško dan poslije premijere serije Crno bijeli svijet pomoći u akciji udomljavanja.
Slavko Sobin | Author:
Slavko, ali i mnoge poznate osobe i brojni građani Zagreba podržavaju rad skloništa i bez njihove pomoći brojni projekti i kampanje, ali i sve veći broj spašenih pasa ne bi bio moguć. Štenci su pak uživali u pažnji, igri i maženju te se nadamo da će uskoro naći put do novog doma. U azilu Dumovec se trenutno nalazi 30-ak štenaca. Svi psi iz azila Dumovec zaslužuju novi dom. Međutim, najgore je kad štene uđe u azil i u njemu dočeka starost. Pomozite ovim mališanima da što prije pronađu svoj dom. Nemojte da ostanu tužna statistika, a čupavi i dlakavi stanari azila Dumovec će vam biti zahvalni. Fotografije: press

Komentari