Story radio
Početna Vijesti 152 prikaza 02. siječnja 2016.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić u novoj godini uživaju na plaži

Vedran Ćoruka i Franka Batelić
Vedran Ćoruka i Franka Batelić

Iako nije želio otkriti gdje su on i njegova djevojka Franka Batelić slavili Novu godinu hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka fotografijom koju je objavio na Instagramu dao je naslutiti da je riječ o egzotičnoj destinaciji u toplijim krajevima.

Moguće je da je ponovno riječ u Africi u koju je par koji je u vezi već tri godine otputovao prije tjedan dana. – Velika mi je želja posjetiti Južnoafričku republiku. Otkad sam kao tinejdžerica pročitala knjigu „Bijeli Masai“, cilj mi je otputovati u Afriku i doživjeti na svojoj koži sve što Afrika može ponuditi i čemu me može naučiti. Najviše se veselim glazbi, naravno, nasmiješenim ljudima, a jedva čekam vidjeti i sve te vladare savane u njihovom prirodnom habitatu i diviti im se, barem izdaleka – nedavno je za Story ispričala Franka.
Želja joj se i ostvarila pa je tako 23-godišnja pjevačica uz šest godina starijeg dečka uživala na Beyond Exeter River Lodge safariju gdje su iz velike blizine uspjeli vidjeti lavove. Nakon povratka Vedrana čekaju njegove obaveze u klubu u Moskvi, dok će se lijepa Istrijanka posvetiti fakultetskim obavezama i pjevanju.
– Iza mene je zaista teško razdoblje. Koliko god sam sama sebi govorila da mogu uspješno balansirati između fakulteta i glazbene karijere, ipak je Pravni fakultet prevagnuo i nakratko me zarobio među knjigama i brojnim ispitima. Trenutačno mi je cilj diploma Pravnog fakulteta u Zagrebu, a kada govorimo o glazbi, to je usavršavanje sviranja klavira. U 2016. Svakako želim prekinuti pauzu koja se dogodila i vratiti se u glazbeni studio. Voljela bih se vratiti glazbi, biti sretna dok pjevam i to prenijeti drugima – otkrila nam je Franka. Napisala: N.K. Foto: Instagram

Komentari