Novca nikad dosta, a svima nam se nekad događaju periodi kad imamo više ili manje sreće s novcem i zaradom. Poznata astrologinja Julia Lifanova otkrila je koji će horoskopski znakovi imati najviše novca do kraja ove godine.

Provjerite jeste li i vi jedan od sretnika!

Bik

Bik
Shutterstock 

Za Bikove će cijela ova godina biti u znaku blagostanja i obilja. Posebno se to odnosi na one Bikove koji se bave informatikom i društvenim mrežama. Novčanici će im biti najdeblji u lipnju, a razdoblje obilja počinje nešto ranije, oko 25. svibnja, piše N1.  Slovenija.

Škorpion

Škorpion.jpg
Shutterstock 

Škorpioni su već vladari financijskog sektora.U lipnju vam može pristići veća svota novca, a zaista veliki iznos očekuje vas u prosincu. Tada vas očekuju nove poslovne prilike koje ćete znati jako dobro unovčiti. 

Ovan

Ovan.jpg
Shutterstock 

Najbogatije razdoblje za Ovnove počet će krajem svibnja. Ali taj ćete utjecaj osjetiti već u travnju, kada će se vaši planeti i ostali utjecaji jednostavno uskladiti i raditi u vašu korist.  U ljetnim mjesecima će vas doći velike prilike, što će se odraziti i na vaš džep.

Vodenjak

vodenjak
Shutterstock 

Vodenjaci ove godine imaju sreće jer je ovo stvarno njihova godina. Ide vam dobro od siječnja i tako će biti i tijekom cijele godine. Put je širom otvoren za sve vaše projekte, stoga nemojte se bojati. Krenite hrabro svojim putem. Najbolje razdoblje za to bit će rujan, kao i lipanj. Sredinom rujna slijedi prva pomrčina u znaku Riba, što otvara mogućnost velike preraspodjele vašeg novca u sljedeće dvije godine. Imat ćete veću odgovornost, ali i veću zaradu.