U Božićnoj kampanji brenda Nohaa, dizajnerice Ivica Nola i Rijana Hadžić našle su se u ulozi modela i predstavile kolekcije torbi za sezonu 2014./2015.

Talentirane mlade dizjanerice, svoju su modnu karijeru razvile nakon što su pobijedile na natječaju časopisa Cosmopolitan, te dizajnirale unikatne broševe koji su se, ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednoj BiH mogle kupiti uz parfeme s potpisom Naomi Campbell. Bilo je to 2009. godine. Otada su svoj fokus stavile na dizajniranje torbi, no ove godine potpisuju i kolekciju odjeće, odnosno kolekciju majica i suknji. Majice su upotpunjene printom, kojeg su dizajnerice same osmislile, te čipkom. Namijenjene su ženama koje još uvijek u sebi kriju malu razigranu djevojčicu. Suknjice su upotpunjene geometrijskim elementima, resama i krugovima koje se osnovni motiv i na njihovim torbama.
Ovogodišnjoj kolekciji torbi Rijana i Ivica pridodale su neke od najpopularnijih modela, Mr. Postman i Angelbox koje su posebno za ovu prigodu redizajnirale, a koje rado nosi RTL-ova voditeljica Marijana Batinić. Upravo ta uvijek pomno dotjerana Splićanka, koja se nerijetko nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica, najbolje kombinira Nohaa torbe, a neke od njezinih zanimljih kombinacija možete pogledati ovdje. Boje koje prevladavaju u kolekciji su bordo i crna koje su njihov zaštitni znak ove sezone.
Cure su svoju popularnost postigle i preko društvenih mreža, stoga slobodno 'bacite oko' na njihov Facebook fan page  i Instagram profil. Fotografije: Duje Jurić