Story radio
Početna Celebrity 1486 prikaza 11. siječnja 2019.

Bosanski reprezentativac proganja srpsku pjevačicu

Instagram screenshot.

Pjevačičina bolesna majka najgore je prošla

Srpski mediji danima već ne prestaju pisati o skandalu u kojem se našla Jelena Karleuša (40), srpska pop pjevačica koja je već deset godina u braku s nogometašem Duškom Tošićem (33) s kojim ima dvije kćeri. Naime, kako prenose tabloidi iz susjedne Srbije, pjevačica posljednjih dana prolazi kroz teške muke jer ju ne prestaje prozivati i opsjedati 11 godina mlađi bosanskohercegovački reprezentativac Ognjen Vranješ. Cijela priča je eskalirala kada je Jeleni tijekom novogodišnjih praznika na kućnu adresu stigla 1001 ruža koje je poslao nogometaš. Karleuša je prema pisanju srpskih medija mužu rekla da je Ognjen psihopat koji je proganja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

'Budući da je Duško zaprijetio Ognjenu, on mu se htio osvetiti. Smislio je da za praznike pošalje Jeleni romantičan poklon na njezinu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i razljutio se', rekao je navodni prijatelj para za srpski Kurir. Karleuša je navodno mužu pokušala dati do znanja kako s Vranješem nema odnose te da je cijela priča samo ispad zaljubljenog klinca.

'Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignorira. Žalila se da ga se ne može riješiti, da joj dnevno šalje po 40 poruka i da će izludjeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da ju Vranješ ne prestaje proganjati. Duško ju je blijedo gledao, ali pjevačica ga je uspjela uvjeriti da zaista nema ništa s nogometašem. Čak ga je i vrijeđala pa je između ostaloga izgovorila da je Ognjen psihopat i zaljubljeni klinac. Kao i uvijek, riješili su problem i nastavili dalje', tvrdi izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Međutim, bosanski nogometaš nije odustao te je, kako prenose srpski mediji, od pjevačice tražio da ostavi supruga. 'Pisao joj je da će joj osigurani lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti samo da se razvede', tvrdi prijatelj. Karleušin muž, Duško Tošić je na društvenim mrežama objavio da nije ženi uzimao mobitel kako se nagađalo u medijima te da nije prijetio Vranješu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on

'Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i obitelj. Udarili su mi na djecu! Bolesna majka mi je ovo teško podnijela", izjavila je Karleuša te dodala, 'Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, povjerenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni dati izjave o ovome. On je generalno čovjek koji nema lošu riječ i lošu misao ni za koga. Sada sam vidjela tko su mi prijatelji, a tko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku", prenosi srpski Kurir. 

Komentari