Story radio
Početna Celebrity 9079 prikaza 18. travnja 2018.

EKSKLUZIVNO Sementa Rajhard rekla 'da'

Robert Gašpert.

Televizijska glumica Sementa Rajhard nakon dvije i pol godine skladne veze rekla je 'da' ekonomistu i instruktoru skijanja Vanji Brunduli

Da lijepa glumica i pjevačica Sementa Rajhard proživljava sretno razdoblje, potvrđuje i to što se, navodno, zaručila za svog dečka Vanju Brundulu. Na naš upit o zarukama Sementa je poručila da nema komentarao novom i važnom koraku vezi sa zagrebačkim ekonomistom, instruktorom skijanja i zaljubljenikom u adrenalinske sportove. Kako je tajanstvena u vezi navodnih zaruka, tako vješto od očiju javnosti krije sve daljnje planove sa svojim dragim.

 | Author: Robert Gašpert Robert Gašpert.

Story je prvi donio ljubavnu priču zgodne 26-godišnjakinje i svestranog Zagrepčanina u veljači 2016. godine. Par je tada u vezi bio već pola godine. Sementa i Vanja prvi put su zajedno viđeni potrkarj rujna 2015. na utakmici KHL Medveščaka i Salavat Julajeva u Domu sportova. Tada su se trudili izbjeći novinare i nisu pokazivali bliskost. No na Valentinovo iduće godine u kasnim poslijepodnevnim satima zaljubljeni par došao je na premijeru predstave 'Crvenkapica', a taj im put tajnovitost nije uspjela.

Sve o zarukama popularne glumice pročitajte u novom broju časopisa Story koji možete kupiti na svim kioscima od srijede 18. travnja 2018. godine. 
 

Komentari