Velika dance zvijezda iz 90-ih, 49-godišnja Ivana Banfić, svojim se pratiteljima na društvenim mrežama pohvalila kako joj je napokon započeo godišnji odmor objavivši fotografiju na kojoj zavodljivo pozira u plavom kupaćem kostimu.

'Godišnji je počeo za mene, makar zapravo tako i živim čitav svoj život kao da sam konstantno na godišnjem. Nikada nisam rekla da idem raditi kad bih išla na koncert ili snimala u studiju nove hitove. Nekako mi je to oduvijek bila zabava i gušt. Nikad ništa teško. Volim to s čime se bavim. Najdivnijim 'poslom' i najzabavnijim na svijetu. Putujem, upoznajem hrpu novih ljudi, pjevam s njima, oni sa mnom, smiju se, plaču, divljaju, plešu, uživaju, odrastaju, žene se, rastaju, sastaju, slave rođendane, ima toga još da ne nabrajam... Hvala vam što postojite u mom životu. Želim i vama da odlazite na posao koji vam donosi radost i ljubav', napisala je pored fotografije i zaradila brojne komplimente za svoju besprijekornu liniju, ali i mudre riječi.

Inače, kada nije na moru ili na nastupima, Ivana se bavi se uzgojem voća i povrća te živi zdravo. Naime, pri posjeti Indiji prije 11 godina, pjevačica se zaljubila u njihovu duhovnost i način života, pa je htjela stvoriti i svoju oazu mira tu u Hrvatskoj. Sagradila je kućicu od gline, slame i drva u šumici u blizini rijeke Kupe, u kojoj uživa sa 10-godišnjim sinom Janom i suprugom Krunom Ladišićem, televizijskim producentom.

'Blizu sam 50. rođendanu, a kad prođeš neke godine, nema baš više toliko vremena da za odgađanje svojih želja i snova. Upravo zbog toga uživam u svakom trenutku s punom pažnjom, ljubavlju i zahvalnošću prema čudu zvanom život', ispričala je nedavno za Story.hr.