S kijevskih tribina, supruge hrvatskih nogometaša Mirela Forić Srna i Vanja Modrić, pozorno su pratile veliko finale Lige prvaka igrano na Olimpijskom stadionu u Kijevu, gdje su snage odmjerili Real Madrid i Liverpool. Mirela Forić Srna, supruga Darija Srne sve je zabilježila fotografijom na kojoj pozira s Vanjom Modrić, a koju je objavila na Instagramu te otkrila i još jednu zanimljivost. 

'Zajedno smo započele ovo nogometno putovanje prije više od 10 godina. Vjenčale smo se u isto vrijeme, rodile smo u isto vrijeme i udale se za kapetane hrvatske nogometne reprezentacije. Volim ove životne znakove i više sam nego sretna što sam te ugostila u svom domu ususret četvrtom najvećem trofeju', napisala je uz fotografiju supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca i nogometaša ukrajinskog Šahtara koji je odlučio napustiti klub iz Donjecka i zaigrati za PAOK iz Soluna.

Inače, Luka Modrić igrač je Real Madrida koji je sinoć obranio naslov pobijedivši Liverpool 3:1 i osvojivši rekordnu 13. titulu u ovom velikom nogometnom natjecanju. Mirela Forić Srna stigla je u društvu kćeri Kasie, dok je Vanja Modrić suprugovu utakmicu pratila uz sina Ivana.

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on