Story radio
Početna Celebrity 16346 prikaza 07. svibnja 2019.

Njezin sin tvrdi: 'Princeza Diana bi bila baka iz noćne more'

Getty.

Priznao mrtav-hladan

Vojvotkinja Meghan Markle upravo je rodila sina koji bi bio unuk jedne od najslavnijih princeza na svijetu, tragično preminule Diane, ali sada će odrastati uz samo jednu baku, 62-godišnju Meghaninu majku Doriu Ragland. Fanovi kraljevske obitelji i obožavatelji neizmjerno žale jer Diana nije dočekala unuke, no princ William misli da bi princeza Diana bila baka iz noćne more.

U intervjuu za jedne britanske medije William je izjavio da svojoj djeci stalno priča o njihovoj baki Diani, ali da mu je pomalo teško potpuno prenijeti sliku o njoj budući da je Kate nije poznavala pa ne može na taj način govoriti o njoj. Tom prilikom je priznao da misli da bi Diana bila baka iz noćne more.  'Već vidim da bi ona apsolutno bila baka iz noćne more, koja dolazi bez najave kada je vrijeme kupanja, igra se s djecom u kadi, napravi nered, ispolijeva cijelu kupaonicu i onda samo ode kući', kazao je brat princa Harrya, koji su majku izgubili u fatalnoj automobilskoj nesreći prije 22 godine. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Princ Harry majci je danas odao počast na način na koji to nikad nije napravio njegov brat William. U prvoj objavi nakon rođenja sina naglasio je da su njegove dvije tete, lady Jane Fellowes i lady Sarah McCorquodale, i grof Charles Spencer obaviješteni o rođenju dječaka. Time je pokazao da jednako respektira obitelj svoje pokojne majke, kao i obitelj svog oca Charlesa.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjetimo, Vojvotkinja od Sussexa, 37-godišnja Meghan Markle i 34-godišnji vojvoda od Sussexa, princ Harry, postali su roditelji dječaka danas u 5:26 sati. Dječak će biti sedmi u redu za britansku kraljevsku krunu, iza Princa od Walesa i vojvotkinje od Cambridge i njihovo troje djece, princa Georga, princeze Charlotte i princa Louisa te vojvode od Sussexa. 

Komentari