Glumac Slavko Sobin, kojeg obožavatelji posljednjih nekoliko mjeseci imaju prilike gledati u showu 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, na sinoćnjem Römerquelle Story Hall of Fameu pojavio se u društvu plesne partnerice Gabrijele Pilić, a glumac nam je tom prilikom otkrio tko se duže pripremao za crveni tepih te koliko su se sinoćnje pripreme razlikovale od onih za nedjeljne plesne nastupe. 

'Jednako su trajale pripreme za crveni tepih kao i za plesne nastupe, iako je to kod mene bilo nešto kraće, a kod Gabrijele nešto duže', započeo je Slavko objašnjavajući kako, unatoč ranom treningu jutro poslije, sinoćnji Storyjev party nisu mogli propustiti. Također, Splićanin nam je priznao i kako je jako sretan što su se on i partnerica Gabrijela uspjeli visoko plasirati u natjecanju premda im pobjeda nije prioritet. 'Natjecanje ide kroz dane. Jedan dan misliš sigurno ću pobijediti, drugi dan misliš kako ćeš ispasti. Ja svakako nemam natjecateljski duh i ne idem nužno na pobjedu', ispričao je Slavko.

Iako je na sinoćnjem crvenom tepihu zablistao u elegantnom odijelu, 34-godišnjaka su obožavatelji u natjecanju imali prilike vidjeti u raznim odjevnim kombinacija, a nama je otkrio koji mu se kostim najviše svidio, a koji pak najmanje. 'Jako zabavan kostim me čeka sada za salsu i njemu se posebno veselim. Ne mogu reći da mi se neki nije svidio jer imamo divnu kostimografkinju Eminu Kušan koja zaista odlično radi svoj posao i u tom radu stvara čuda. A ako mi se možda na probi nešto i ne svidi, ona i ostatak ekipe to uvijek prilagode po našim željama', ispričao je glumac. 

Za kraj, Splićanin nam je priznao kako mu je plesanje ipak teže od glume te kako ga plesna partnerica, ali i sinoćnja pratnja na Story Hall of Fameu, ne štedi kada su u pitanju pripreme za nastupe. 'Gabrijela me stalno grdi.Ona je perfekcionist i za nju u plesu nema kraja. Kada koreografija dođe do razine koju je ona očekivala, onda krene raditi dalje do još neke više razine, pa čak i ako to bude posljednjih pet minuta prije livea', ispričao je 34-godišnjak.