Jelena Urukalo Murina vratila se voditeljskoj ulozi. U Ekstravagant emisiji, koja se emitira 15 godina, a prikazuje se na kanalu Ri te još četiri lokalne televizije, vodi i uređuje rubriku Cilj, koja se bazira na temama o zdravlju. 'Željela sam na vlastitom primjeru pokazati ženama da se nakon porođaja vrlo brzo mogu dovest u željeno fizičko i psihičko stanje. Trenutno obrađujem šest tema za koje mudraci kažu da ako ih se držiš, zdravlje je besplatno',rekla je Jelena za Story.hr, čija rse rubrika na malim ekranima emitira zadnja tri tjedna.

Kaže da je odličan osjećaj ponovno raditi ono što voli i biti na malim ekranima. 'Radim teme koje sada sama živim, a i puno sam sigurnija pred kamerama nego što sam to prije bila. Valjda s godinama dolazi sigurnost i samopouizdanje', dodala je kroz smijeh. Odala nam je i kako kombinira posao i majčinstvo 'Emisija ide jednom tjednom, pa snimanja  posložim u dogovoru s Majom Uremović, urednicom emisije. Maksimalno mi izlazi u susret pa imam vremena za moju kći Ilonu i supruga, a u isto vrijeme radim posao koji me ispunjava. Sve se savršeno poklopilo', zaključila je. Nadovezala se i kako su snimanja prvenstveno u jutarnji terminima kada je njezina princeza u vrtiću, pa gotovo ni ne osjeti da mama sada malo više izbiva iz kuće,

Zahvaljujući novoj emisiji, Jelena je sve češće gost u dnevnim boravcima gledatelja te naravno, sklona kritkama. No, to ju ni najmanje ne brine, jer kaže da do nje dopiru samo one pozitivnog karaktera. 'Reakcije su super jer pričam o temi koja je životna i zanimljiva. Često su me i prije nego što sam počela obrađivati takve teme, prijatelji i poznanici znali pitati o mojem načinu života jer sam znatno smršavjela. Svi mi govore da izgledam puno bolje nego prije, što je meni bila inspirirajuće za rubriku Cilj', zaključila je.