Story radio
Početna Fashion 972 prikaza 31. ožujka 2019.

Neka nova romantika Aleksandre Dojčinović

Ivan Pavliš.

Ekskluzivno na stranicama Storyja dizajnerica Aleksandra Dojčinović otkriva prve detalje najnovije kolekcije resort mode, koju će predstaviti na reviji u zagrebačkom Tehničkome muzeju 2. travnja

Kako je istaknula u intervjuu kojim smo najavili njezinu samostalnu zagrebačku reviju na samome početku travnja, Aleksandra Dojčinović priprema nekoliko iznenađenja za svoje vjerne fanove kojih na domaćoj modnoj i ponajviše estradnoj sceni ne nedostaje.

“U skladu s modernim vremenom i tehnologijama, reviju ću prikazivati istodobno na dvije lokacije, u Tehničkom muzeju u Zagrebu i u live prijenosu u CineStaru 4DX Mall of Split. Nadam se da će se uzvanici odlično zabaviti na obje lokacije. Danas je moguće istodobno biti na stotine mjesta, moguće je putovati i učiti, a pritom sjediti u uredu ili domu, moguće je održavati veze s dragim ljudima bez obzira na daljinu...”, izjavila je Aleksandra čije su revije posljednjih nekoliko godina prava modna poslastica koja se ne propušta.

 | Author: Ivan Pavliš Ivan Pavliš.

Ove sezone, za razliku od dosadašnjeg rada, Dojči­nović se fokusirala na resort modu, nešto opuštenijeg i zaigranijeg kroja, koja je namijenjena ljetovanju, odmaranju i onim životnim trenucima kada želimo zaboraviti na sve brige svakodnevice. Lepršave haljinice od svile i pamuka, dekorirane brojnim uzorcima te funkcionalna i praktična moda s predznakom nježne ženstvenosti njezina su ovosezonska stilska premisa kojom će nas osvojiti. Story je ekskluzivno imao priliku zaviriti u ono što nezaustavljiva kreatorica priprema za reviju, a posljednji detalji još se bruse u ateljeu. Kako nam je i sama naglasila, kolekcija još nije do kraja gotova, ali vizija dobroga stila njezina je konstanta.

 | Author: Ivan Pavliš Ivan Pavliš.

“Bavila sam se krojevima, draperijom, konstrukcijom, što će na prvu možda sakriti uzorci i tkanine, ali ove sam godine odlučila vrijeme posvetiti upravo toj kompleksnosti. Naime, moja resort kolekcija bit će dostupna u prodaji odmah nakon predstavljanja”, istaknula je čime se svrstala u red onih dizajnera koji više nemaju vremena čekati sezonu za koju predstavljaju kolekciju te odmah nastupaju na tržištu.  Brza izmjena trendova i demokratizacija mode prouzročili su tektonske pomake na svjetskoj i domaćoj modnoj sceni, izbora je više nego ikad, ali neka imena i dalje figuriraju kao ‘sigurne luke’ nemirnih stilskih oceana. Jedna od njih pripada i brendu Lei Lou koji već godinama Hrvatice svrstavaju visoko na listu svojih želja.

 | Author: Ivan Pavliš Ivan Pavliš.

Po onome što smo vidjeli iz nove kolekcije, poduzetna kreativka Dojčinović nastavlja svoju dominaciju i definitivno postavlja nove standarde hrvatske mode. Inspirirana suvremenim pristupom odijevanju modernih, mladih žena, zasigurno će u ovim posljednjim danima prije revije osmisliti još pokoju poslasticu za pistu kojom će nas iznenaditi. Jedva čekamo! 

 | Author: Ivan Pavliš Ivan Pavliš.

Komentari