Kim Kardashiandominirala je crvenim tepihom dodjele CFDA Fashion Awards u New Yorku. Odjevena poput supermodela iz 90-ih, Kim je nosila pripijenu crnu haljinu koja je isticala sve njezine obline.

Najviše pažnje privukla je frizurom koja je podsjećala na hit ranih devedesetih. Šiške i visoka punđa izgledale su vrlo efektno na Kim koja je, kao i uvijek, privukla pažnju svih prisutnih.

Kim Kardashian
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Ipak, i ona ima svoje nesigurnosti. U nedavnom intervjuu za Bustle je ispričala što je muči u životu iako na bankovnom računu ima milijune dolara. 'Nikad nisam mislila da ću imati akne u 40-ima. Zanimljivo', rekla je Kim. Dodala je kako sve 'zakamuflira' šminkom, ali i da postoje trenuci kada ne želi nositi šminku, a mora, pa se osjeća vrlo nesigurno.

'Stvarno je teško kad vaša koža prolazi kroz promjene koje niste očekivali', pojasnila je. Kardashianka se bori i sa psorijazom, kožnom bolesti za koju se ne zna točan uzrok.

Kim Kardashian ima psorijazu
Instagram 

'Psorijaza me i dalje zbunjuje jer ne znam što je izaziva. Ponekad sam baš pod stresom i koža mi je čista, a nekad sam potpuno opuštena i psorijaza se rasplamsa. Svi kažu da bi trebalo biti obrnuto. Odustala sam od traženja uzroka', ispričala je Kim, koja je i u showu 'Keeping Up With the Kardashians' godinama pokazivala noge i ruke na kojima je bila psorijaza.

Više fotografija reality zvijezde pogledajte u galeriji.

Profimedia Kim Kardashian drastično se promijenila kroz godine