Već smo pisali o najpopularnijem materijalu sezone - lanu (ako ste propustili naš izbor najljepših lanenih komada, možete ga pročitati ovdje), a upravo haljine napravljene od tog prirodnog materijala (ali i od drugih), komad su za kojim su poludjele mnoge svjetske i domaće influencerice. Među njihovim omiljenim modelima za proljeće i ljeto upravo su ti ženstveni odjevni predmeti, posebice oni s (drvenim) gumbima. Haljine koje po cijeloj duljini imaju kopčanje s tim malim ili pak velikim detaljima, ove su sezone već zavladali uličnim stajlinzima. Od dugih, midi i kratkih modela modela, onih s kratkim rukavima ili pak s tankim naramenicama, u nijansama bijele ili pak u bojama, gotovo da nema trgovine na čijim vješalicama nećete uspjeti pronaći neki od popularnih modela. 

Neka vam inspiracija budu fotografije stajlinga blogerica, ali i nekih drugih dama koje njeguju svoj modni stil premda im moda nije u fokusu. Naime, sve one već neko vrijeme nose upravo takve 'it' haljine za kojima svi lude. 

Obzirom da se radi o osjetljivim bojama i materijalima te detaljima, ne morate strepiti od načina pranja ovih popularnih haljna. Naime, od sada je tu Samsung QuickDrive™ perilica za rublje, koja zahvaljujući EccoBubble tehnologiji pruža snažno čišćenje i pri niskim temperaturama. Naime, deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno čuvajući boju i tkaninu te štedeći energiju. QuickDrive™ perilica rublja smanjuje vrijeme pranja rublja za do 50%, a potrošnju energije za 20%, sve to bez smanjenja učinkovitosti pranja. Osim toga, posjeduje i AddWash vratašca koja omogućuju da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon što ciklus pranja već započne. Više doznajte ovdje

​​