Story radio
Početna Promo 11167 prikaza 07. lipnja 2018.

Svi su ludi baš za ovim haljinama

Instagram.

Mnoge modno osviještene dame već su prošetale svoje nove 'it' haljine

Već smo pisali o najpopularnijem materijalu sezone - lanu (ako ste propustili naš izbor najljepših lanenih komada, možete ga pročitati ovdje), a upravo haljine napravljene od tog prirodnog materijala (ali i od drugih), komad su za kojim su poludjele mnoge svjetske i domaće influencerice. Među njihovim omiljenim modelima za proljeće i ljeto upravo su ti ženstveni odjevni predmeti, posebice oni s (drvenim) gumbima. Haljine koje po cijeloj duljini imaju kopčanje s tim malim ili pak velikim detaljima, ove su sezone već zavladali uličnim stajlinzima. Od dugih, midi i kratkih modela modela, onih s kratkim rukavima ili pak s tankim naramenicama, u nijansama bijele ili pak u bojama, gotovo da nema trgovine na čijim vješalicama nećete uspjeti pronaći neki od popularnih modela. 

Neka vam inspiracija budu fotografije stajlinga blogerica, ali i nekih drugih dama koje njeguju svoj modni stil premda im moda nije u fokusu. Naime, sve one već neko vrijeme nose upravo takve 'it' haljine za kojima svi lude. 

 

Objavu dijeli Ana Bacinger (@anabacinger)

 

Objavu dijeli Ana Bacinger (@anabacinger)

 

Objavu dijeli DIVA IS BACK® (@divaisback)

Obzirom da se radi o osjetljivim bojama i materijalima te detaljima, ne morate strepiti od načina pranja ovih popularnih haljna. Naime, od sada je tu Samsung QuickDrive™ perilica za rublje, koja zahvaljujući EccoBubble tehnologiji pruža snažno čišćenje i pri niskim temperaturama. Naime, deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno čuvajući boju i tkaninu te štedeći energiju. QuickDrive™ perilica rublja smanjuje vrijeme pranja rublja za do 50%, a potrošnju energije za 20%, sve to bez smanjenja učinkovitosti pranja. Osim toga, posjeduje i AddWash vratašca koja omogućuju da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon što ciklus pranja već započne. Više doznajte ovdje

 

 

 

​​

Komentari